ZEYTİNYAĞI İÇİN VİRA BİSMİLLAH DENİLDİ

ZEYTİNYAĞI İÇİN VİRA BİSMİLLAH DENİLDİ

Sonbahar mevsimini yaşadığımız şu günlerde Türkiye’de zeytin ve zeytinyağı denince akla gelen ilk yerlerden biri olan Altınözü’nde zeytin hasadı vira bismillah denilerek start aldı.Altınkaya mahallesinde günler öncesinden bakımları tamamlanan zeytinyağı fabrikalarında Altınözü’nün kıymetli topraklarında yetişen zeytinler, yemeklerin, salataların, kahvaltıların vazgeçilmezi olan zeytinyağlarına dönüşmesi için işlenmeye başladı.

Altınkaya’da bulunan zeytinyağı fabrikalarının işletmecileri zeytinyağı sezonuna hayırlısı ile başladıklarını ifade ederek zeytinyağlarının  bereketli olmasını temennisinde bulundular.İşletmeciler :” Altınözü’nün her yerinde olduğu gibi Altınkaya Mahallemizde de Zeytinlerimizi, meşhur zeytinyağımıza dönüştürmeye başladık. Çok şükür yağımız da bereketi ile başladı. Sezonun bereketli bitmesini temenni ediyoruz.

Zeytinimizin ve zeytinyağımızın  ön plana çıkmasında ve adını duyurmasında  önemli bir paya sahip olan Altınözü Zetyinyağı Festivali  ile ürünümüze büyük katkı sağlayan Altınözü  Kaymakamı Mehmet Sert  ve Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” açıklamalarına yer verdiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.