ZOBU’DAN DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİNE DESTEK

ZOBU’DAN DEPREMZEDE HEMŞEHRİLERİNE DESTEK

Hataylı hayırsever iş insanı Sancak Yemekçilik işletme sahibi Ali Zobu Reyhanlı’da bulunan konteyner kentte çocuklara kırtasiye malzemeleri ve gıda dağıtımında bulundu.

Kümeevler Geçici Konaklama Merkezi’nde konaklayan yüzlerce vatandaşa eğitim dönemi başı olması dolayısıyla kırtasiye yardımlarını ulaştırarak aile bütçelerine katkı sunan Zobu, müşterilerine sunduğu en güzel yemekleri bu sefer depremzede hemşehrilerine ikram etti. Deprem felaketi sürecinde tüm imkanlarıyla hemşehrilerinin yanında olan ve konteyner kentlere sayısız destek sunan Zobu, bir kez daha takdir topladı.

ZOBU: HATAY’IMIZI BİRLİK İÇİNDE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

REKLAM ALANI

Sancak Yemekçilik işletme sahibi Ali Zobu, depremle yıkılan Hatay’ı iyilikle ayağa kaldıracaklarını belirtti. Tüm imkanlarının depremzede hemşehrilerine feda olduğunun altını çizen Zobu; “Sancak Yemekçilik işletmemiz ile bugün geleneksel hale getirdiğimiz yardım organizasyonumuzun bir tanesine daha imza attık. Yüzlerce ailemize kırtasiye malzemesi dağıttık. Aile bütçelerine katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Yemek ikramımız ile de sıcak yemek dağıtarak hemşehrilerimizi Sancak Yemekçiliğin nefis lezzetleri ile buluşturduk. Biz tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız. Devletimizin inşa ettiği Hatay’ı biz de iyilikle ayağa kaldıracağız. Organizasyonumuza emek veren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, tüm yardımlarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olması temennilerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.Yardımları teslim alan vatandaşlar, Sancak Yemekçilik sahibi Ali Zobu’ya teşekkürlerini ilettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.