İSKENDERUN’DA YENİ KUYUMCULAR ÇARŞISI AÇILDI

İSKENDERUN’DA YENİ KUYUMCULAR ÇARŞISI AÇILDI

İskenderun İlçesinde Kuyumcu esnafının eski emniyet müdürlüğünün yerinde, yaptırılan 2.Nolu ahşap kuyumcular çarşısı esnafa teslim edildi.

Dükkanların teslim edilmesindeki açılışa İskenderun belediye başkanı Fatih Tosyalı, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Hatay milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat katılarak birer konuşma yaptılar. Açılışa çok sayıda kuyumcu katılarak, çarşısının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Kuyumcu esnafı depremzedelere dükkanlarının teslim edilmesi ile birlikte işlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar.” İnşallah bütün eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar sürer” diyerek işlerinin başına geçtiler.

FIRAT: DEVLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Açılış konuşmasını yapan Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat şunları söyledi:“Büyük bir deprem yaşadık, Allah bir daha milletimize böyle bir felaket yaşatmasın. Biz devletimizle, milletimizle yeniden depremin yaralarını sararak İskenderun ve Hatay’mızı ayağa kaldıracağız. Eleştiri yaparak, yapılanları yok saymak yerine yapılanları desteklemek ve yapanlara destek vermek gerekir. Depremden sonra İskenderun belediye başkanımız ve milletvekilimize hemen kuyumcu esnafı için öneriler götürdüm, sağ olsunlar “nereyi isterseniz orayı verelim”  dediler. Biz sanıldığı gibi zengin insanlar değiliz, sabahtan akşama kadar 5 metre kare dükkanda çalışan insanlarız. Biz devletimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

ÖZEL: TÜM VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNE İŞYERLERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de açılışta yaptığı konuşmada; ”Bu gün bu çarşımızın açılışını gerçekleştirdik. Hatay valimize ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz. Biz çalışmalarımız tek bir esnafımızın “ben dükkanıma kavuşamadım” demeyene ve tek bir vatandaşımızın “Ben evime kavuşamadım” demeyene kadar, vatandaşımız “Allah razı olsun iş yerime ve evime kavuştum” cümlesini söyleyinceye dek çalışmalarımız sürecektir. Biz başta siyaset kurumu, odalar, basın ve diğer kurumlar ortak çalışma yürütmeliyiz. Biraz sabır ve biraz da sabırla depremin verdiği zararları tamir edeceğiz”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.