2024 OLİMPİYATLARI’NDA KIYAFETLER İLGİ ÇEKİYOR

2024 OLİMPİYATLARI’NDA KIYAFETLER İLGİ ÇEKİYOR

Paris, 2024 Yaz Olimpiyatları için heyecan dorukta. Her ülkenin sporcuları, özel tasarımlı kıyafetleriyle açılış seremonisinde göz dolduracak.

Türk sporcular, Vakko tarafından özel olarak tasarlanan “Team Türkiye” koleksiyonu ile sahneye çıkacak. Bu koleksiyon, seyahat için konfor sunarken, seremoni kıyafetleri özel dikim ve detaylı işçilikle öne çıkıyor. Türk bayrağı renkleri ve Paris’in enerjisini yansıtan dinamik çizgilerle zenginleştirilmiş olan koleksiyon, kadın ve erkek sporcular için ayrı ayrı ölçülerle hazırlandı.

Moğolistan ise Michel & Amazonka imzalı özgün tasarımlarla dikkat çekiyor. Geleneksel Moğol motifleri ve Paris Oyunları’na özgü desenlerle süslenen kıyafetler, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

REKLAM ALANI

Çek Cumhuriyeti’nin sporcuları ise farklı tasarımlarla donanmış modern koleksiyonlarıyla Paris’te boy gösterecek. Palto, ayakkabı ve eşarplardaki özgün detaylar, moda başkenti Paris’in ruhunu yansıtacak.Paris’in moda ve sporu bir araya getireceği bu büyük organizasyon, sporcuların şıklığını ve rahatlığını ön plana çıkarırken, her ülkenin kültürünü ve geleneklerini de sergileme fırsatı sunuyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.