BAKAN YERLİKAYA, KONTEYNER KENTLERDE KALAN VATANDAŞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK ÜZERE HATAY’A GELDİ 

<strong>BAKAN YERLİKAYA, KONTEYNER KENTLERDE KALAN VATANDAŞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK ÜZERE HATAY’A GELDİ </strong>

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya asrın felaketi sonrasında en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’ı yalnız bırakmıyor. Bakan Yerlikaya bu kez de konteyner kentlerde kalan vatandaşların sıkıntılarını çözüme kavuşturmak üzere Antakya’ya geldi. 

Yerlikaya’yı Hatay Havalimanında Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşilal, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, Abdulkadir Özel, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, askeri erkan, mülki idare amirleri karşıladı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya havaalanından sonra Hatay Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne geçerek şehrin genel durumu hakkında bilgi aldı. Sonrasında yıkımın en çok yaşandığı Antakya’da incelemelerde bulunan Bakan Yerlikaya, şehrin su ve elektrik sorununun çözülmesi konusunda tüm çalışmaların yapıldığını en kısa sürede bu sorunların kalıcı olarak giderilmiş olacağını ifade etti. Yerlikaya konuşmasında konteyner kentlerde kalan vatandaşlara da her ay gıda kartı dağıtılacağını, bu kartlar ile vatandaşların rahatlıkla alışverişlerini yaparak yemeklerini kendileri yapabileceklerini ifade etti. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için elini taşın altına koyan, yüksek sıcaklara rağmen buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya başta olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza ve teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.