YILMAZ: ANTAKYA’MIZI ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL İNŞA EDECEĞİZ

YILMAZ: ANTAKYA’MIZI ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL İNŞA EDECEĞİZ

Başkan Yılmaz Mahalle Muhtarları Ve Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal ve Kemal Karahan ile birlikte  Saraycık, Kisecik ve Karlısu Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Programa AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal ve Kemal Karahan,Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz programda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Antakya’mızın tüm mahallelerine depremden önce olduğu gibi depremden sonra da eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimizin bu zor günlerinde imkanlarımız dahilinde destek oluyor, temel belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra afet sonrası ihtiyaçların giderilmesinde de katkı sağlıyoruz.”

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise konuşmalarında devletin tüm kurumlarının Hatay’a destek vermek için seferber olduğunu, şehrimizin yeniden inşa süresinde üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.