52 PERSONELLE SIKI DENETİM!

52 PERSONELLE SIKI DENETİM!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube ekipleri alkol ve uyuşturucu ile uyarıcı madde etkisinde araç kullanımına yönelik denetim gerçekleştirdi.Ekipler gerçekleştirdikleri denetimde, etkin, sürekli, yoğun yapılan denetimlerle trafik güvenliğinin attırılması, sürücülere trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, alkol ve uyuşturucu ile uyarıcı madde kullanımına bağlı meydana gelen trafik kazalarının en aza indirilmesi hedeflendi.

Denetim faaliyetleri yoluyla yol kullanıcıları üzerindeki “Algılanan Yakalanma Riski Duygusu”nun arttırılması amacıyla Hatay İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 26 ekip ile toplamda 52 personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Alkol ve uyuşturucu ile uyarıcı madde etkisinde araç kullanımına yönelik yapılan denetimlerde 2 bin 182 araç ve sürücüsü kontrol edilerek kural ihlalinde bulunan 109 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Yine aynı denetimlerde 44 sürücü belgesi ise geri alındı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.