Meşale Gazetesi

Murat Bulacak, okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı

Murat Bulacak, okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı

Murat Bulacak, okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Murat Bulancak’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve okullarının müdürleri katıldı.
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Okul Müdürleri ile yaptığı toplantıda,Okul önlerinin güvenlik önlemleri, aile ziyaretleri, kitap okumanın önemi, Fedakarlık, Gayret ve Çaba kavramlarının gerekliliği, öğretmenlerin ve vatandaşın memnuniyeti, çocuklara temizlik kavramının kazandırılması, uyuşturucu ile mücadele ve kurumlarla koordinasyon konularında değerlendirmelerde bulundu.
Eğitim faktörünün önemini açıklayarak her sorunun her problemin eğitim kökenli olduğunu vurgulayan Kaymakam Murat Bulacak, Hem ne kadar toplumumuzda espri niteliğinde kullanılan Eğitim şart kelimesi çok gerçekçi bir cümledir dedi
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili beklentilerini dile getirerek, “Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir. Eğitimde temel felsefemiz iyi insan yetiştirmektir. Okullarımızı gezerek sorunlarını tespit ediyoruz, eğitim gören çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.
Öğrencilerin vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, geleceğe güvenle bakan faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine değinen Kaymakam Murat Bulacak, “Çocuklarımızın dünya ile yarışabilecek bilgi, beceri ve donanıma sahip olması öncelikli hedefimizdir, bu başarıyı yakalamak içinde mutlaka öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninin kurulması gerekmektedir” şeklinde konuştu..
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, konuşmasının son bölümünde ;Özellikle trafik eğitimi konularına değinerek kısa zamanda okullarda gerçekleştirilecek olan trafik eğitim uygulamalarına da bizzat katılacağına belirtti.
Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve okul müdürleri katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.