YENİ EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN

YENİ EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeni ile mesaj yayınladı.

Başkan Tosyalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizin teminatı, en büyük umudumuz olan çocuklarımızın, çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş olarak yetiştirilmesi en büyük arzumuzdur.

Öğrencilerimizin, eğitim yöneticileri ve öğretmenlerimizin rehberliğinde ilk ders zilinin çalmasından itibaren plânlı, düzenli ve gayretli çalışma temposu ile arzuladığımız başarıya ulaşacaklarına yürekten inanıyoruz.Genç, dinamik ve nitelikli nüfus yapısına sahip İskenderun, eğitim alanındaki yüksek potansiyeli, fedakâr öğretmenleri ve azimli öğrencileri sayesinde günden güne yükselen başarısı ile adından söz ettirmeye yeni eğitim öğretim yılında da devam edecektir.Belediye olarak, 2023- 2024 eğitim öğretim yılında da geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için emek veren kıymetli eğitimcilerimize ve değerli öğrencilerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Milli Eğitim camiamızın, sevgili öğrencilerimizin, kıymetli velilerimizin ve eğitime desteğini asla esirgemeyen resmi ve özel kuruluşların ve de tüm halkımızın yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gönülden başarılar diliyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.