KAŞIKÇI DURMAK BİLMİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Cumhur İttifakı’nın kazanması için durmak bilmiyor

KAŞIKÇI DURMAK BİLMİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Cumhur İttifakı’nın kazanması için durmak bilmiyor. Her türlü çalışmayı sürdüren Belen’den Dörtyol’a kadar durmadan çalışmalarına devam eden vatandaşlar ile iç içe giren Kaşıkçı’ya Cumhur İttifakı seçmeni büyük desteklerini verirken özellikle Dörtyol proje tanıtım toplantasında Kaşıkçı’ya yoğun ilgi vardı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Kaşıkçı Paylaşımlarında “Dörtyol İlçemizde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sn. Fadıl Keskin’in Proje tanıtım toplantısında coşkulu kalabalığa hitap ettik. Kara Mehmet Çavuş’un torunlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” “Belen ilçemizde Belediye çalışanlarımız ile biraraya geldik ve sorunlarını dinledik.” Ifadelerini kullanarak vatandaşları Cumhur İttifakı’nın MHP adaylarının Büyükşehir seçimlerinde İbrahim Güler’in kazanması için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile her zaman tevazüsünü koruyan Lütfi Kaşıkçı’ya gösterilen sevgi de Cumhur İttifakı’nın gücünü gösteriyor. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.