ANTAKYALI GRUP TÜRKİYE’Yİ SALLADILAR

Antakya’nın tanınmış müzik gruplarından MikotinBAND Grubu, Geçtiğimiz hafta Pazar akşamı yayınlanan O Ses Türkiye’de bir ilki başardı.

ANTAKYALI GRUP TÜRKİYE’Yİ SALLADILAR

Antakya’nın tanınmış müzik gruplarından MikotinBAND Grubu, Geçtiğimiz hafta Pazar akşamı yayınlanan O Ses Türkiye’de bir ilki başardı. Mikail Karaali, Alican Aslanyürek ve Cihan Yılmaz’dan oluşan grup, yarışma tarihinde ilk defa, grup olarak katılmayı ve 3 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Jüri üyeleri, grubu kendi takımlarına almak için kıyasıya yarışırken, programa bu sene dahil olan bloklama sistemiyle, Beyazıt Öztürk, Murat Boz’u bloklayarak grubu takımına dahil etmeyi başardı.
O Ses Türkiye’nin 12. bölümünde sahneye çıkan Hataylı grup üyeleri Mikotin Band (Mikail Karaali, Alican Aslanyürek ve Cihan Yılmaz), 3 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Murat Boz’un bloklanmasının ardından, jüri ikiye bölündü. Ayrıca Acun Medya’nın sitesinde manşette yer alan haberde, “O Ses Türkiye’yi salladılar!” ifadelerine de yer verildi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.