SARAY OTEL’E DİLLERE DESTAN AÇILIŞ

Bölgemiz turizm sektörünün saygın otellerinden biri olan Saray Otel bir süre ara verdiği hizmet hayatına başarılı işletmeci Sami Akar ile muhteşem bir dönüş yaptı.

SARAY OTEL’E DİLLERE DESTAN AÇILIŞ

Bölgemiz turizm sektörünün saygın otellerinden biri olan Saray Otel bir süre ara verdiği hizmet hayatına başarılı işletmeci Sami Akar ile muhteşem bir dönüş yaptı.Yapılan restorasyon ile Saray caddesine güzel bir görünüm katan Saray Otel yoğun katılım ile gerçekleşen dillere destan bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

Açılış törenine Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli,Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Engin Sözer, Saadet Partisi Genel idare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, HGC Başkanı Ahmet Yetişen,Hatay Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Yusuf Kavak, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü M.Cemil Şensöz, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İŞKUR Hatay İl Müdürü Sayın Ziya Yüksel,Kanaat önderleri,STK Başkanları,İş Adamları ,Akar ailesi ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.Özverili çalışmaları neticesinde Antakya’ya çok nezih bir mekan kazandırdıklarını ifade den İşletmeci Sami Akar,A’dan Z’ye tüm bölümlerinde yenileme çalışmaları yaptıkları otellerinde herkesin kendini evinde hissedeceğinin altını çizerek ilk günden itibaren çalışmalarında kendilerine destek olan tüm dostlarına ve ailesine teşekkür etti.Akar:” Geçmişi uzun yıllar öncesine dayanan Saray Otel’i merkezi konumu ile sektörde hizmetine hız kesmeden devam edecektir.Uzun bir süre faaliyette olmayan oteli hiç bir masraftan kaçmayarak yaptığımız çalışmalar ile modern bir görünüme kazandırdık. 6’sı süit, 37’si standart oda olmak üzere, konforlu ve modern dizayn edilmiş toplam 43 odamızın yanında özel eğitimli baristalarımız, resepsiyonistlerimiz, kat görevlilerimiz ve usta şeflerimiz size en iyi hizmeti vermek için hazırız. Eşsiz manzarası ile herkesi kendine hayran bırakan Teras Cafemizde Dünya kahvelerini sadece müşterilerimize değil tüm halkımıza sunmaktayız.Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyor Saray Otelinin memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Sami Akar ile dostluğunun çok eskilere dayandığını ifade eden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ,Akar ailesinin saray caddesinin sembolü haline gelen esnaflarından biri olduğunu belirterek EXPO 2021 Hatay için büyük bir ihtiyaç olan otel sektörüne ciddi bir katkı sağlayan Sami Akar’ı kutlayarak Saray Otel bölgemize hayırlı olsun temennisinde bulundu. Konuşmaların sonrasında Protokol üyelerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesildi. Saray Otel İşletmecisi Sami Akar’ın Protokol üyelerine işletmeyi gezdirerek bilgilendirmesi ile devam edilen program ikramlar ile son buldu. Saray Otel WhatsApp Hattı 05161656611. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.