DR. AKSOY’DAN AYAKKABI İMALATÇILARINA ZİYARET

DR. AKSOY’DAN AYAKKABI İMALATÇILARINA ZİYARET

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde faaliyetlerini sürdüren Ayakkabı İmalatçılarının bulunduğu Ayakkabı Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Türkiye’nin yüzde 40 oranında ayakkabı ihtiyacını karşılayan ve 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında faaliyetlerini ara vermeden Reyhanlı İlçesi’nde kurulan sanayi sitesi içerisinde sürdüren Ayakkabı İmalatçıları ve Esnaf Odası Başkanı Doğan Aydın ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri ile ayakkabı imalatı yapan esnaflarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü.

BAŞKAN AYDIN, DR. AKSOY’A BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Ayakkabı İmalatçıları ve Esnaf Odası Başkanı Doğan Aydın, “Hüseyin abimiz bizim esnafımızın içinden biri. Baba mesleği yapmış olan birinin memleket için hizmet yarışına girmesinden dolayı tebrik ediyorum. 6 Şubat’ta büyük bir deprem geçirdik ve depremde hayatını kaybeden ustalarımıza, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde ayakkabı sektörü ciddi sorunlar yaşadı. Sektörümüzde devam eden sorunlarımızın çözülmesi için gerekli olan bilgileri de ilettik. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde memleket için hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin. Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyor, gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

AYAKKABI SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde bulunan sanayi sitesinde faaliyetlerini sürdüren ayakkabı imalatçı esnaflarıyla bir araya gelen CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Öncelikle burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizden biri olarak, içinizden çıkan biri olarak yaşanan sorunlarla ilgili bilgiler veren Ayakkabı İmalatçıları ve Esnaf Odası Başkanı Doğan Aydın kardeşime çok teşekkür ediyorum. 6 Şubat’ta yaşadığımız bu büyük deprem tüm sorunlarımızı alt-üst etti, anılarımızı aldı ve bir tarafımız yetim kaldı. Ben içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak ayakkabıcı esnafının sorunlarını biliyorum. Allah kısmet ederse başkan olduğumda Antakya’da yapılacak olan sitenin yapımından sonra her türlü aşamasını bizler yapacağız. Sizlerin bu kardeşinize veya abinize sahip çıkacağınıza inanıyorum. Bizler de günü geldiğinde karşılığı olsa da, olmasa da sahip çıkacağız. Yapılan anket çalışmalarına göre Antakya Belediyesi’ni kazanıyoruz. Ben kazanıyorsam ayakkabı imalatçıları kazanıyor, esnafımız kazanıyor, Antakya kazanıyor. Bizleri ağırlamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

BABA MESLEĞİ KUNDURACILIK MESLEĞİNİ UNUTMADI

Yapılan konuşmaların ardından CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, beraberinde bulunan CHP Hatay önceki dönem milletvekili İsmet Tokdemir ve meclis üyesi adayları ile birlikte ayakkabı imalatı yapan esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri kapsamında baba mesleği olan kunduracılık mesleğine yeniden soyunan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, üretim aşamasında olan ayakkabının çivilerini sökerek mesleği unutmadığını bir kez daha gösterdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.