KIZILAY’DAN ANNELERE SEVGİ BOHÇASI

KIZILAY’DAN ANNELERE SEVGİ BOHÇASI

Kızılay’ın Sevgi Bohçasından yeni doğum yapmış ihtiyaç sahibi anne ve bebekleri faydalanıyor.

Annelerin her zaman yanında olan Türk Kızılayı, yeni doğum yapan annelere Sevgi Bohçası dağıtımları hız kesmeden devam ediyor. Annelerimizin yanındayız diyen Türk Kızılayı Hatay Şubesi yetkilileri, bohçaların içinde anneler için gecelik, hijyenik ped, bulunurken bebekler için bez, ıslak mendil, pamuk, pişik kremi, şampuan, sabun, bebek yağı, emzik, biberon, ateş ölçer, oyuncak, hastane çıkış seti ve battaniye yer aldığını söyledi.

MALZEMELER BİZZAT KENDİLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Başvuru aracılığıyla veya Kızılay ekiplerinin tespit çalışmaları neticesinde ihtiyaç sahibi aileler belirleniyor. Daha sonra şubeler, temsilcilikler veya sosyal yardım uzmanları aracılığıyla ailelere ulaşılıp yardım malzemeleri bizzat kendilerine ulaştırılıyor. Hayırseverlerin bağışları sayesinde Sevgi Bohçalarını hazırlayan Kızılay, yeni doğan bebeklerin ve annelerinin öncelikli olarak hijyen, giyim eşyası gibi temel ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Sevgi Bohçalarının içerinde ise; anneler için gecelik, hijyenik ped, bulunurken bebekler için bez, ıslak mendil, pamuk, pişik kremi, şampuan, sabun, bebek yağı, emzik, biberon, ateş ölçer, oyuncak, hastane çıkış seti ve battaniye yer alıyor. Daha çok kişinin yararlanması adına ise Sevgi Bohçası tek seferlik olarak veriliyor. Ailenin ihtiyaç durumuna göre ise hayırseverlerin desteğiyle Kızılay ekipleri başkaca sosyal yardım çalışmaları da yapabiliyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.