TAHA DUYMAZ’IN EVİ BAŞKAN SAYIN TARAFINDAN YENİLENİYOR

TAHA DUYMAZ’IN EVİ BAŞKAN SAYIN TARAFINDAN YENİLENİYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Yayladağı İlçesi’ne bağlı Güveççi Mahallesi’nde 2 odalı evde ikamet eden ve küçük bir mutfakta gerçekleştirdiği yöresel yemek tarifleriyle 1 milyonu aşkın takipçi sayısına ulaşan 17 yaşındaki Taha Duymaz ile birlikte aynı evde kalan 12 kardeşin olduğu ailenin evinin tadilat ve restorasyon işlerinin yapılmasına dün başlandı.

17 yaşında olan ve 2 odalı küçük bir evin içerisinde bulunan daracık mutfakta gerçekleştirdiği yöresel yemek tarifleriyle sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz ve ailesine yönelik bayram ziyaretinde bulunan Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz’ın da destekleriyle birlikte Taha Duymaz’ın yaşadığı evi yıktırarak yeniden inşa edilmesi konusunda yıkım çalışmaları dün başladı. Ramazan Bayramı nedeniyle 17 yaşındaki Taha Yılmaz ve ailesine gittiği ziyarette evin yeniden inşa edilmesi konusunda çalışmalara başlanacağı konusunda bilgiler veren Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, evin yeniden yapılması için belediye ekiplerine talimat vererek yıkım çalışmalarına bizzat kendisi katıldı.

TAHA KARDEŞİMİZE DESTEK VERMEK BOYNUMUZUN BORCU

REKLAM ALANI

Yeni yapılacak evin sağlıklı ve modern bir şekilde olacağını belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, “Taha Duymaz ve beraberinde bulunan 12 kardeşin yaşadığı ev artık bundan sonra daha sağlıklı, modern ve kullanışlı olacak. Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz’ın da destekleriyle birlikte Taha kardeşimiz sosyal medyada yöresel yemek tarifleriyle hem Güveççi Mahallemizi, hem de Yayladağı İlçemizi en iyi şekilde tanıtacaktır. Kendisine destek olmak boynumuzun borcudur. Yapacağımız çalışmalar sonrasında inşallah arzu ettiği evi en kısa sürede kendisine teslim edeceğiz.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.