HATAY’DA KONTEYNER KENTTE AİLE CİNAYETİ

HATAY’DA KONTEYNER KENTTE AİLE CİNAYETİ

Antakya’da bulunan Kıyamder Konteyner Kentte H.A. adlı vatandaş, aralarında tartışma yaşadığı eşi İ.H.D.’yi silahla ağır yaralarken kayınbiraderi E.A.’yı ise öldürdü.

Eşiyle aralarında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan H.A.’nın silahından çıkan kurşunlar nedeniyle İ.H.D ağır yaralanırken, E.A. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Hatay Valiliği’nden olayla ilgili yapılan açıklamada; “30.11.2023 tarihinde Antakya’da bulunan Kıyamder Konteyner Kentte meydana gelen ve İ.H.D.’nin öldürüldüğü, E.A.’nın ise ağır yaralandığı Ateşli Silah ile Kasten Öldürme olayı ile ilgili olarak şüpheli H.A. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay yerinde elinde suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alınmış, ayrıca olayla ilgili olarak gerekli tahkikat başlatılmıştır” denildi. 494 numaralı konteynerde yaşanan cinayete şahit olan çocuklar şok geçirirken, konteyner kentteki vatandaşlar bir anda durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine savcının gelmesi beklenirken ağır yaralanan anne hastaneye kaldırıldı. Olaya şahitlik eden çocukların ise olayın şokunu atlatamadıkları görüldü.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.