DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden olan Sertbaş ve Yılmaz aileleri düğün heyecanı yaşadı.Sertbaş ailesinin  yakışıklı oğlu  Ömer ile Yılmaz ailesinin dünyalar güzeli kızı  Müzeyyen Antikhan Plaza’da düzenlenen dillere destan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Covid-19 salgını münasebeti ile tüm önlemlerin maksimum düzeyde alındığı düğün töreni  Siyaset,Spor ve İş dünyasını buluşturdu.

Nikah memuresi Derya Kesriklioğlu tarafından kıyılan Nikahta şahitlikleri AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Mediha Bulut Demirel ile Tuba Yılmaz yaptı. Birbirinden değerli konukların davet edildiği düğün töreninde davetliler sosyal mesafe kurallarına önemle dikkat ettiler. Mutlu anlarında kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür eden Ömer& Müzeyyen çifti geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler .

Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Ömer& Müzeyyen çiftine hayırlı olsun diyerek bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.