HATAYSPOR FIRTINAYI SAHADAN SİLDİ

HATAYSPOR FIRTINAYI SAHADAN SİLDİ

A.Hatayspor Trabzonspor’u son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

İkinci yarının başında 2-0 geriye düşen Hatayspor, harika bir geri dönüşle mücadeleyi 3-2 galip tamamladı. Hatayspor’un gollerini Rivas, Lamkel Ze ve Bashiru, Trabzonspor’un gollerini ise Visca ve Onuachu kaydetti. A.Hatayspor mücadeleye Erce, Kilama, Burak Kamil, Ghoulam, Aburjania, Matondo, Bashiru, Carlos, Rivas ve Lamkel Ze 11’i ile başladı. Rakip Trabzonspor ise Uğurcan, Benkovic, Baniya, Eren, Mehmet Can, Mendy, Bakasetas, Bardhi, Abdülkadir, Visca, Onuachu 11’i ile sahaya çıktı. Burak Şeker’in yönettiği karşılaşmaya Trabzonspor’un vuruşuyla başlandı. 3’te Trabzonspor etkili geldi. İçeriye yapılan ortada Onuachu Kilama’yı faulle durdurunca hakem Hatayspor’a serbest vuruşu verdi. 1 dakika sonra Kamil Ahmet ile Hatayspor yüklendi. Aburjania’nın pasında Bashiru kaleyi denedi, top kaleci Uğurcan’da kaldı. 17’de Hatayspor etkili geldi.

VİSCA TAKIMININ İLK İSABETLİ ŞUTUNDA GOLÜ BULDU

Bashiru arka direğe gönderdi Strandberg arka direkte topu kontrol edip vurdu, defansa çarpan top kornere çıktı. 24’te Bashiru çalımlarla Trabzonspor kalesine yüklendi. İçeriye çevirdi, ortası kaleye paralel şekilde taca çıktı. 27’de Trabzonspor kornerinde Bakasetas Bardhi’yi gördü. Bardhi’nin şutu defanstan döndü. 44’te Onuachu’nun indirdiği topu alan Visca sert vuruşla golü buldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 45+1’de Eren’in ortasında Onuachu arka direkte ayağını uzattı, ama topa dokunamadı. 45+2’de Enis Bardhi şutunu çekti, Hatayspor’da kaleci Erce topu kurtardı. 45+4’te Goulam’ın ortasında Strandberg şutunu çekti, karambolde top Trabzonspor defansından döndü. İlk yarı bu skorla Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

HATAYSPOR 2-0’DAN GERİ DÖNDÜ, 3-2 KAZANDI

İkinci yarıya Hatayspor başladı. 47’de Lamkel Ze’ye yapılan faulde topun başına geçen Ghoulam’ın ortası yan ağlarda kaldı. 52’de Hatayspor gole yaklaştı. Arka direğe Rivas’ın yaptığı ortaya dokunan Lamkel’in şutu direkten döndü. 57’de Trabzonspor atağında Visca hareketlendi, ortasını Hatayspor defansında Kilama uzaklaştırdı. 59’da Goulam ceza sahasına ortaladı. Rivas’tan önce Uğurcan çıktı ve topu kontrol etti. 62’de Eren baskıyla topu kontrol etti ve içeriye ortaladı. Ceza sahasında boş pozisyonda Onuachu topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı. Atakaş Hatayspor 72’de Rigoberto Rivas ile farkı 1’e indirdi. Strandberg’in defanstan seken şutu Rivas’ın önünde kaldı. 90’a gelişine sert şut gönderen Rivas’ın sert şutu Uğurcan’a çarparak ağlarla buluştu. 75’te Hatayspor bir kez daha yüklendi. Rivas’ın pasında Joelson şansını denedi, şut farklı şekilde auta çıktı. 79’da Carlos Trabzon ceza sahasında yerde kaldı. VAR incelemesi sonucunda hakem bir önceki pozisyonda elle oynama kararı verdi ve Trabzonspor lehine serbest vuruş kararı verdi. 85’te Trabzonspor yüklendi. Mehmet2in ortası Erce’de kaldı. Hatayspor 88’de eşitliği yakaladı. Burak Bekaroğlu topla ileri çıktı. Kenardan Dadashov’un ortasında Lamkel düzgün vurdu, defanstan seken top ağlara gitti ve maça dengeyi getirdi. 90+6’da Joelson sürüklediği topu Bashiru’ya aktardı. Bashiru sert vuruşla golü buldu ve Hatayspor’u üstünlüğe taşıdı. Son dakikaya kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadele 3-2 Hatayspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Atakaş Hatayspor bu sonuçla puanını 10’a yükseltti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.