AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adayı Hicret Kumru: “Tribünden, sahaya inmeye karar verdim”

Antakya’nın sevilen inşaat mühendislerinden olan ve AK Parti’den Antakya Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Hicret Kumru aday adaylığı süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Antakya Belediye Başkan Aday Adayı Hicret Kumru: “Tribünden, sahaya inmeye karar verdim”

Antakya’nın sevilen inşaat mühendislerinden olan ve AK Parti’den Antakya Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Hicret Kumru aday adaylığı süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antakya’nın tüm sorunlarına sokak sokak hakim olduğunu söylerken, Antakya için kendisinin yeterli donanıma sahip olduğunu, AK Parti’yi, ailesini ve Antakya halkını utandırmayarak Başkanlık için mücadele edeceğini söyledi.
ELEŞTİRİSEL BAKAN BİRİYİM
Hicret Kumru; “Ben şehri sürekli olarak eleştiren biriyim. Eleştirisel bakmayı seviyorum. Mesleğimizin alışkanlığı olarak şehirde gezerken şehri inceliyoruz. Ben aracımla şehir dışına gittiğim zaman 2 gün aracım çukura düşmez, ama Antakya’ya girince aracım hemen çukura
düşüyor. Bizim asfaltlı dediğimiz yollar
bile köstebek yuvası gibi. Ben mükemmele ulaşana kadar eleştiririm. Büyükşehir’in hatalarından dolayı Antakya Belediyesi geride kaldı. Ama başarı sorusunu sorarsanız Antakya Belediyesi Büyükşehir Belediyesinden daha başarılı durumda. Antakya Belediyesi kendine ait tüm alanlarda çalışmalar yaptı.”
ZAMANI GELİNCE EN AZINDAN NİYET ETTİK, KISMET OLDU DERİZ
Hicret Kumru yaptığı açıklamada; “Biz eleştirileri gören, paylaşan, kaleme alan biri olarak tribünde oturmak yerine sahaya inmeye karar verdim. Antakya’da yaşamış şehri bilen biri olarak Antakya Belediye Başkanlığı konusunda kendimi yeterli görüyorum. Partimi, ailemi ve Antakya halkını mahcup etmeyeceğime inandığım için aday adayı oldum. Adaylık konusu açıldığından beri toplumun bana dönüşleri hep olumlu oldu. Tarlada emeği olanın, harmanda yüzü olur.
Biz siyasi anlamda çok çalıştık.
Yerel seçimler, referandumlar, Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda halka sürekli olarak temas ettik. Sorunlarını kendi sorunlarımız gibi gördük.
Biz Allah’a şükür iyi tepkiler alıyoruz.
İnsanlar sağolsunlar yakıştırıyorlar. İnsanların layık görmesi ve Allah’ın takdiriyle bu süreci inşallah başaracağız. Zamanı gelince en azından niyet ettik, kısmet oldu deriz.” açıklamasında bulundu. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.