SİVRİKAVAKLILAR KKTC’DE GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

SİVRİKAVAKLILAR KKTC’DE GÜÇ BİRLİĞİ YAPTI

Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Sivrikavak Mahallesi’nin bireyleri, yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iş insanları Ömer Dağlı, Mehmet Bulanık, Sait Dağlı’nın öncülüğünde bir araya gelerek güç birliği yaptılar.

Daha önce ilçede buluşan Sivrikavak Mahallesi’nin gençleri, Kıbrıs’ta da aynı birliği sürdürmek, hemşerilerine sahip çıkarak KKTC’de sahipsiz bırakmamak adına bir araya geldiler. Sivrikavak Mahallesi’nde yaşayan tüm ailelerin temsil edildiği dev toplantıda birlik beraberlik mesajı verdiler.

BULANIK ve  DAĞLI  AİLELERİ: BİZİM İÇİN GURUR VESİLESİ

KKTC’de yaptıkları yatırımlarla tanınan iş insanları Ömer Dağlı,Mehmet Bulanık, Sait Dağlı Sivrikavak’ın KKTC’de birlik beraberliğinin güçlenmesi ile adada Altınözülüler adına önemli bir kuruluş haline geleceklerini ifade ettiler. Bulanık ve dağlı  aileleri ; “Sivrikavak mahallesinin tüm ailelerinden oluşan büyük bir toplantı gerçekleşmiştir toplantıda birlik beraberlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapılmıştır” dediler.Hemşerileri ile bir araya gelmelerinin kendileri için bir gurur vesilesi olduğunu belirten her iki aileler , artık daha güçlü olduklarını kaydederek Sivrikavaklı hemşerilerine teşekkürlerini sundular.HaberFadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.