VATANDAŞ ZAM YAĞMURUNDA, İKTİDAR ALGI YÖNETİMİNDE!

VATANDAŞ ZAM YAĞMURUNDA, İKTİDAR ALGI YÖNETİMİNDE!

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Vatandaş zam yağmurunda mücadele ederken, İktidarın algı yönetiminde olduğunu öne sürdü.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur dün, TBMM Genel Kurulu’nda, torba yasanın enerji fonu kesintisini kaldıran maddesi üzerinde konuştu. Milletvekili Mehmet Güzelmansur konuşmasına,  “Aktif enerji tüketim tutarı üzerinden yüzde 1 oranındaki bu kesintiden vatandaş kurtuluyor. Normal zamanlarda olsak sevineceğimiz bir düzenleme. Ancak ucube bir sistemle, yanlış ekonomi politikalarıyla, faiz inadıyla bu Hükûmet vatandaşın sırtına öyle yükler bindirdi ki, yüzde 1’lik bir mali külfetten kurtulmak devede tüy bile değil” sözleriyle başladı.Vatandaşın artık günde değil birkaç saatte bir zam yağmuruna tutulduğuna dikkat çeken Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur şöyle konuştu:“Akaryakıta geçtiğimiz hafta tarihî bir zam geldi. Bu da iğneden ipliğe her şeyin fiyatını artırıyor. Hâl böyleyken ‘Zam haberleri fason’ diye algı yaratmaya çalışmanız beyhude değil mi?

 İKTİDAR “DIŞ GÜÇ” MASALLARI OKURKEN HALKA SEFALET DÜŞÜYOR

REKLAM ALANI

İktidarın hayat pahalılığını yok saydığı, “dış güç algısı” yaratmaya çalıştığı sırada Türkiye’nin sefalette Avrupa 1’incisi olduğuna dikkat çeken Güzelmansur şöyle konuştu:  “Vatandaşın karnını doyurabilmek için çıkma meyve sebze almasından, bayat ekmek, kırık yumurta almasından; şekeri, pirinci bardakla; zeytini taneyle, peyniri gramla almasından hiç mi hicap duymuyorsunuz? Bu hayat pahalılığını, bu zamları ‘Dış Güçler’ filan deyip de geçiştirmeye çalışıyorsunuz. Size göre ülke zenginlikten kırılıyor, her evde araba, herkeste lüks cep telefonu var; bu gaflet uykusundan ne zaman uyanacaksınız? Hadi halkın imdat çığlığını duymuyorsunuz, hadi zam haberlerine gözünüzü kapatıyorsunuz, dün Dünya Sefalet Endeksi yayınlandı, Türkiye 156 ülke arasında 21’inci sırada. Sefalette ülkeyi Avrupa’da 1’inci yaptınız, bunu da mı yok sayacaksınız” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.