BAŞKAN ŞAN’A ZİYARETÇİ AKINI

BAŞKAN ŞAN’A ZİYARETÇİ AKINI

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı gazeteci Mahmut Şan’a ziyaretçi akını sürüyor.

Altınözü’nün tanınmış simalarından olan Başkan Şan’a, son olarak Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Halil Kılıç ve Sabri Aslan ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Şan, ziyaretçileriyle Altınözü, Hatay ve Türkiye gündemi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Altınözü’nün güzelleşmesine katkı sunmak için çalışacağını kaydeden Şan, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde Altınözü’nün burçlarına Saadet Partisi bayrağını dikmek için mücadele edeceğini kaydeden Başkan Şan, Memleket Partisi İl Başkanı Altınözülü Halil Kılıç’a ve Sabri Aslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ŞAN: MİLETİN TEMSİLCİLERİ OLARAK DAHA SIK BİR ARAYA GELMELİYİZ

Başkan Şan, gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Saadet Partisi Altınözü ilçe başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Sayın Halil Kılıç ve Sabri Aslan, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Siyasette Altınözü ve Hatay’da bütün partiler rahatlıkla bir araya gelip fikir alışverişinde bulunması gerektiğini milletin temsilcileri olarak daha sık bir araya gelmeyi temenni ediyoruz. Sayın Halil Kılıç ve Sabri Aslan’a ziyaretleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Altınözü’nde Saadet Partisi’nin oylarının artması için İlçe Başkanlığına layık görüldüğünü kaydeden Başkan Mahmut Şan, kendisine bu yolda destek veren, ziyaret ederek tebrik eden herkese teşekkürlerini sundu. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.