YAMA REYHANLI’NIN SORUNLARINI ÇÖZER Mİ?

YAMA REYHANLI’NIN SORUNLARINI ÇÖZER Mİ?

Yama diyarı Reyhanlı’da ekipler ilçe genelinde bozuk yolları yamamak için seferberlik ilan etti.Ancak vatandaşlar bu yolların yama ile düzelmeyeceğini belirterek yetkilileri işlerini doğru düzgün yapmaya davet etti. İlçede başlatılan çalışmalarda kentin işlek caddelerinden birisinde bulunan çukurların yamandığı görüldü. Parke yoldaki boşlukları yama ile kapatan belediyenin çalışmasının estetik zevkten mahrum olduğunu belirten vatandaşlar düzensiz çalışmanın bir an önce durdurulmasını, yolların ya tamamen parke ile ya da tamamen asfalt ile kaplanmasını istediler.

BELEDİYE BAŞKANI NEYİ DENETLEDİ

İlçede büyük hizmetler, tesisler, çevre yolları, turistik projeler geliştirmesi için başkan seçilen Mehmet Hacıoğlu, önceki gün yama çalışmasını denetlerken görüldü. Hizmet çıtasının yerlerde olduğu Reyhanlı’da vatandaşlar başkanın bu denetimine anlam veremedi. Başkandan tesisler, 3-4 şeritli yollar bekleyen vatandaşlar, “Ancak yama yapabilen belediyenin başkanından da başka hizmet beklenmezdi” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

REYHANLI İÇİN KAYIP 5 YIL

Uzun zamandan bu yana ilçede büyük bir proje hayata geçirilmezken mevcut güzelliklerini de bir bir kaybeden ve revaçtan düşen Reyhanlı adeta 5 yıllık kayıp dönem yaşıyor. Vatandaşlar, yetkililere seslenerek Reyhanlı’yı marka yapacak proje geliştirmelerini istediler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.