İMREK’TEN KADIN GİRİŞİMİNE BÜYÜK DESTEK

İMREK’TEN KADIN GİRİŞİMİNE BÜYÜK DESTEK

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, açılışı gerçekleşen Kadın Girişim Kooperatifleri satış tanziminin kadınların ekonomik hayata katılımlarının artmasında son derece önemli olduğunu belirtti. Açılışa katılarak kadınlara desteğini ileten İmrek, 27 Kadın Girişim Kooperatifinin üretmiş oldukları yöresel ürün ve el sanatlarının nihai tüketiciyle buluşması ve yeni pazarlara imkân tanınmasına fayda sağlayacak olan Hatay Kadın Kooperatifleri Satış Tanzim Mağazasının hayırlı olmasını diledi.

TESİS HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Açılış töreninin ardından kısa bir açıklama yapan İmrek; “Sosyal ve ekonomik boyutu bulunan Kadın Girişim Kooperatifleri; Nesiller yetiştiren kadınlarımız ve toplumumuz için büyük önem taşımaktadır. Kadınların iş yaşamına katılarak ekonomik özgürlüğünü sağlaması, kendi ayakları üstünde durarak kişi ve kişilere bağımlı kalmaması sosyal yönünü oluştururken; Üretim miktarı ve ticaret hacminin artması ekonomik yönünü oluşturmaktadır. 

REKLAM ALANI

Bu kapsamda ilimizin dört bir köşesinde faaliyette bulunan 27 Kadın Girişim Kooperatifinin üretmiş oldukları yöresel ürün ve el sanatlarının nihai tüketiciyle buluşması ve yeni pazarlara imkân tanınmasına fayda sağlayacak olan Hatay Kadın Kooperatifleri Satış Tanzim Mağazası Antakya Belediyesi ile Ticaret İl Müdürlüğünün girişimleri ile Antakya Kemal Paşa Caddesi Habibi Neccar Cami yanında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Hatay Valimiz Rahmi Doğan, Eşi Gülizar Doğan ve protokolün katılımı ile açılışı gerçekleşti. Satış Tanzim Mağazasının Kadın Girişim Kooperatiflerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.