HATAY FEN LİSESİ’NDE ÇANAKKALE RUHU CANLANDI

HATAY FEN LİSESİ’NDE ÇANAKKALE RUHU CANLANDI

Türkiye’nin emperyal boyunduruğa sert yumruğunun nişanesi olan Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü vesilesiyle Hatay Fen Lisesi’nde anma programı düzenlendi.

Programa yoğun ilgi gösterilirken, öğrenciler de hazırladıkları projeler ile Çanakkale Ruhu’nu katılımcılara yansıttılar. Öğrencilerin solo ve müzik gösterileri katılımcıları etkilerken, gösteriler uzun süre ayakta alkışlandı. Okul yönetimi, gerçekleşen programa emek veren öğrencileri ve katılımcılar için bir mesaj yayınladı. Oku yönetiminden yayınlanan mesajda; “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programımızı büyük coşku ile gerçekleştirdik. “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında, o mücadele ruhunu ve kararlılığını yüreklerimizde hissediyor, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize ve eğitim camiası paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.