BİSİKLET KAZASINI UNUTTURAN SÜRPRİZ

BİSİKLET KAZASINI UNUTTURAN SÜRPRİZ

Serdar Öztürk’e Bisiklet, Kask Dizlik Hediye Edildi

Hatay’ın Arsuz ilçesinde teravih namazına giderken, bisikletinin freninin tutmaması sonucu yaşanan kaza nedeniyle yüzünden kopan doku parçası nakli olan 9 yaşındaki Serdar Öztürk’e, sürpriz ziyaretle bisiklet ve kask hediye edildi.

Nisan’da Ramazan ayında teravih namazına yetişmek için bisikletiyle camiye geden 9 yaşındaki Serdar Öztürk, yokuş aşağı fireni tutmayınca, elektrik direğine çarpması sonucu yanağından doku parçası kopmuş, çok hızlı hareket edilerek uçakla ulaştırıldığı Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuştu.

Kaza anından itibaren tedavi süreci ve sonrasını da yakından takip ederek aileyi yanlız bırakmayan Ak Parti Hatay Mileltvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve pirinçlik mahallesi temsilcisi Sami Güler, Serdar Öztürk’ü evlerine konuk oldu. Bisikletinin freni tutmaması neden kaza geçiren Serdar Öztürk’e ziyaret sırasında sürprizi yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, frenleri tutan yeni bir bisiklet ve kask hediye etti. Süperiz karşısında heyecanlanan Serdar Öztürk hemen bisikletini inceledi, kaskı ve dizlikleri ise kazasız belasız kullanma temennisiyle Milletvekili Abdulkadir Özel taktı. Yaşadığı kazanın kendisine büyük bir ders olduğunu, bundan sonra kurallara uygun bisiklet süreceğini belirten Serdar Öztürk, bisiklet, kask ve dizlik hediye eden Başkan Tosyalı ile Milletvekili Özel’e teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.