DUYGU MOTİVESİ İŞE YARADI!

DUYGU MOTİVESİ İŞE YARADI!

Yazıma üzüntülü bir haberle başlamak istiyorum. Hatayspor’umuzda uzun yıllar futbolcu ve teknik direktör olarak görev yapmış “Baba Kakil” lakaplı efsane golcümüz Mehmet Kakil’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Mehmet Kakil’e Allah’tan rahmet; değerli ailesi, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dilerim. Mekânı cennet olsun.

Kazanma ruhunun özne olduğu oyunlarda hiçbir perde alkışsız kapanmamıştır.

Hatayspor’un namağlup Galatasaray karşısında sahaya koyduğu yürek; alkışları sonuna kadar hak etmiştir.

Hatayspor’da olmayan çok şey vardı Galatasaray’da.

Kaliteli bir kadro, arka arkaya kazanılmış maçların getirdiği özgüven, her şeyden önemlisi Şampiyonlar Liginde ülkemizi temsil etmesi..

Bu galibiyetin mimarı Volkan Demirel.

Samsunspor yenilgisine o kadar içerlemiş olmalı ki, oyuncularına yüklediği duygu motivesi Galatasaray maçında sahaya yansıdı..

Maç sonu herkesin Volkan Demirel’e koşması, yine Volkan hocaya üçlü çektirilmesi ve sanki ağızbirliği yapmış gibi yayıncı kuruluşa aynı şekilde Hataysporlu oyuncuların konuşması, “Volkan hoca ve yardımcıları sayesinde kazandık. Gerek hafta içindeki antremanlarda gerekse antrenman dışında her sorunumuzla bizimle ilgilenmesinden ötürü hocamıza teşekkür ederiz” şeklindeki sözleri, dikkat çekiciydi..

Ayrıca Hatayspor rakibinden çok daha fazla istedi kazanmayı..

Hatayspor, yorgun Galatasaray karşısında analizini iyi yaparak gücü doğrultusunda doğru oyun anlayışı ile hak edilmiş bir galibiyet aldı.

Hatayspor, Galatasaray’ı çok iyi karşılayıp hızlı hücumlar üzerine kurduğu planını kusursuza yakın işletti.

Önde baskıyla oynayan Galatasaray savunması santraya kadar çıkmış olduğu için kaleci Erce ve stoperlerimizin uzun toplarıyla rakip yarı alandaki boşlukları süratli ve uzun boylu hücum oyuncularımızla rakip defansı zor durumda bırakacak  gol pozisyonlarına girmemiz;

Önceden hazırlanmış oyun planımızı iyi uyguladığımızın göstergesiydi..

Galatasaray’ın yorgun forvetlerinin top kayıplarını doğru geçişlerle cezalandıran Hatayspor’da Lamkel Ze kariyer maçlarından birini oynadı. Hem müthiş bir atletizm gösterisi yaptı hem de 1 gol, 1 asistle gecenin yıldızı oldu..

Volkan Demirel rakibi iyi analiz yapmış ki, kafasındaki oyunu rakibine kabul ettirdi.

Hatayspor gerçekten inanarak mücadele etti ve hak ettiği bir galibiyet almayı başardı.

Hatay halkına bir  nebze olsun sevinç yaşatan tüm futbolcu ve teknik heyete teşekkür ederek, başarılarının devamını dileriz.. Metin DİNGİL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.