BAŞKAN TEKSÖZ’DEN PARLAR’A ZİYARET

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN PARLAR’A ZİYARET

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ı ziyaret etti.

Başkan Parlar, kabulünden dolayı Parlar’a teşekkür ederek HESOB adaylığı süreciyle ilgili görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Teksöz’e Şekerciler-Tatlıcılar esnaf odası Başkanı Ganim Kıt eşlik etti. Esnafın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Parlar, Teksöz ve Kıt’a teşekkür etti. Parlar açıklamasında; “TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve HESOB Başkanı değerli kardeşim Abdulkadir Teksöz ve Şekerciler-Tatlıcılar esnaf odası Başkanı kardeşim Ganim Kıt Parti binamızda ziyaretimize geldiler. Esnafımızın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Teksöz de kabulünden dolayı Parlar’a teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.