KAYMAKAM HASADA KATILDI

KAYMAKAM HASADA KATILDI

Arsuz’da çiftçinin buğday hasadına katılan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar biçerdöverin direksiyonuna geçerek yılın ilk buğday hasadını gerçekleştirdi.

Hatay’ın başta amik ovası olmak üzere birçok yerinde çiftçi, buğday hasadına başlandı. Arsuz ovasında da yılın ilk buğday hasadı için hazırlıklar yapıldı, bölgeye çeşitli biçerdöverler geldi. Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar da bizzat biçerdöver direksiyonuna geçerek 2022 yılı üretim sezonunun ilk buğday hasadını başlattı. Arsuz’un Akçalı Mahallesinde gerçekleştirilen biçer döverli hasat törenine Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal ve üreticiler katıldı. Kaymakam Hasan Gökpınar Hatay’ın en önemli tarımsal ovasına sahip Arsuz İlçesinde, ilk hasadı biçerdöverle yaptıklarını belirterek “Her buğday tanesi ülke ekonomisi için, bizler için önemli. Kayıpları en aza indirmek için çalışmalarımızı ve denetimlerimizi sahada sıklaştırıyoruz. Bereketli bir yıl olmasını diliyorum” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.