ANTAKYA PIRIL PIRIL OLACAK

ANTAKYA PIRIL PIRIL OLACAK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın direktifleri ile fen işleri dairesine bağlı ekipler kent genelinde kapsamlı temizlik harekatı başlattı.

Her daim tertemiz bir kent için çalışan Başkan Yılmaz’ın özel önem verdiği park ve bahçeler, tarihi alanlar ve ibadethaneler rutin olarak temizlenirken, ekipler vatandaşlara daha kaliteli alanlar sunmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Antakya’ya bağlı Narlıca Mahallesi’nde park temizliği yapan ekipler, ayrıca kentin vitrini olan Saray Caddesi’nde bulunan tarihi su köprüsünde de temizlik çalışması gerçekleştirdi. Kentin binlerce yıllık tarihine ışık tutan su kemerlerinin korunması amacıyla çalışmaları titizlikle yürüten personeller, ayrıca ibadethanelerin de muhtelif alanlarında çalışma gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz, pırıl pırıl bir Antakya için tüm ekiplerin görevinin başında olduğunu kaydederek, çalışmalarda emeği geçen tüm personelleri kutladı.  Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.