BAYRAKDAR’DAN BURUK ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

BAYRAKDAR’DAN BURUK ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, 6 Şubat deprem felaketinin ardından ilk Öğretmenler Günü’nü buruk şekilde kutladı.

Zorluklar içinde eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmenlerle bir araya gelen Bayrakdar, hayatını kaybedenleri andığı buluşmada öğretmenlerle sohbet etti. Eğitimcilerin zorluklar içinde çalışmalarının takdire şayan olduğunu ve unutulmayacak bir hikaye yazdıklarını kaydeden Bayrakdar, gerçekleşen buluşmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Depremden sonraki ilk öğretmenler günümüz. Birçok arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken ağır şartlar nedeniyle başka illere gitmek zorunda kalan arkadaşlarımızdan ayrı kalmanın da hüznünü taşıyoruz içimizde. Sadece öğretmenlerimizi değil öğrencilerimizi, velilerimizi, okullarımızı kaybettik. Bu süreçte vefat eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hala tedavisi devam eden yaralı kardeşlerimize de Rabbimden acil şifalar diliyorum. Tüm bu sıkıntılara rağmen ilimize yeni atanan kardeşlerimiz de yeni umutlarla memleketimizi yeniden ayağa kaldırma çabasıyla zor şartlara uyum sağlamaya çalışıyorlar. Onlar, Nato çadırlarında, konteynerlarda, prefabrik evlerde, apartlarda ikamet ederek bu şehrin eğitimine katkı vermek için mücadele ediyorlar.  İlimize yeni atanan ve ilk defa Öğretmenler gününü idrak eden Elanur öğretmenimizin şahsında ilim adına fedakarca emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor tüm eğitim emekçilerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.