ZEKAT BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

ZEKAT BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

2022 yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sünetci’nin katılımıyla Hatay’da gerçekleştirildi. Muhtaç olanı gözetmeyi seven hayırsever halkımızın zekatlarını yurt içinde ve yurt dışında olabildiğince geniş kitlelere ulaştırmak için zekatın sadece ramazan dönemine mahsus değil yıl boyunca etkin bir şekilde toplanmasını sağlamak, halkımızda ve İslam dünyasında zekat farkındalığının ve zekat kültürünün yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliği ile “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” projesi başlatıldı. Bu amaçla Hatay İl Müftülüğü Konferans salonunda Zekat Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

ZEKATLARIN KULLANILDIĞI HİZMETLER ANLATILDI

Toplantı, Şube Müdürü Abdullah Yazar’ın Kur’ân-ı Kerim tilavetinin ardından Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve İl Müftü Yardımcısı Nazife Sağlamoğlu’nun açış konuşmalarıyla başladı.

Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sünetci toplantıda yaptığı konuşmada “Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin” projesinin önemine değindi, geçmiş yıllarda TDV aracılığı ile toplanan zekatların kullanıldığı hizmetlerle ilgili bilgileri paylaştı. İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri ve İlçe Zekat Hizmetleri Koordinatörlerinin katıldığı toplantı, zekat hizmetleri tanıtım videosunun izlenmesiyle sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.