ALTINÖZÜ’NDE YAPILACAK YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

ALTINÖZÜ’NDE YAPILACAK YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Altınözü ilçesinde yapılacak olan yatırım ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. TKDK Hatay İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy kurumun çalışmaları hakkında Başkan Sarı’ya bilgi verdi.

Doktorasını Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde “Hatay İli Zeytin Ve Zeytinyağı Sektörünün Ekonomik Analizi” alanında yapan TKDK Hatay İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy, ilçede yapımına hızla devam edilen Altınözü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nün ilçe için çok önemli bir kazanım olduğuna vurgu yaparak, enstitünün Altınözü’ne hayırlı olmasını diledi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, TKDK İl Koordinatörlüğü tarafından yürütülen faaliyetler ve yatırım kapsamındaki projelerle ilgili Özgürsoy’dan bilgi aldı. Özgürsoy, TKDK’nın kısa, orta ve uzun vadeli planlarını ve Altınözü ilçesinin TKDK desteklerinden daha fazla yararlanabilmesi maksadıyla atılacak adımları Başkan Sarı’yla istişare etti.

TKDK DESTEKLERİ YATIRIMCILARI CESARETLENDİRİYOR

TKDK desteklerinin yatırımcılara, yatırım yapma kararlarında bir hayli önemli bir rolü olduğuna değinen Başkan Sarı, ziyaret ve bilgilendirmelerinden dolayı Dr. Savaş Özgürsoy’a teşekkür etti. Altınözü’nün kalkınması için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile işbirliğine her zaman hazır olduklarını dile getiren Başkan Sarı, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörü Sayın Dr. Savaş Özgürsoy’u misafir ettik. Altınözü ilçemizde yapılacak yatırım ve projeler üzerinde istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” sözlerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.