KIRIKHAN BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

KIRIKHAN BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Kırıkhan Belediyesi, deprem sonrası başladığı temizlik seferberliğine devam ediyor. 6 Şubat tarihinde yaşanan ve büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından başlatılan temizlik seferberliği tüm mahallelerde devam ediyor.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Park Bahçe Müdürlüğüne Bağlı ekipleri tarafından; başlatılan temizlik çalışmalarının devam ettiğine dikkat çekerek “Mimarsinan Mahallesi Mesire Alanı Alan Temizliği (Devam) (Deprem Sonrası Kurulan Çadırların Kalkmasına Müteakip Yapılan Temizlik), Kırıkhan Belediyesi Şehit Gülşah Güler Tesisi Çim Biçimi ve Temizliği yapıldı.408 Evler Mahallesi 408 Evler Parkı Çimlerinin Biçimi ve Yeşil Alan Temizliği yapıldı.

Mimarsinan Mahallesi 2. Sokak Yavuz Parkı Çimlerinin Biçimi ve Yeşil Alan Temizliği Yapılmıştır.Müdürlüğümüze ait Sera Peysaj ve Üretim Biriminin Sera Temizliği ve Bitkilerin Sulaması ve Bakımı (Hergün Günlük Olarak Yapılmaktadır.),Mimarsinan Mahallesi Toki Parkı Yıkılan Duvarların Kaldırılması ve Genel Temizliği Yapılmıştır.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.