DR.AKSOY: ÇALMADAN, ÇIRPMADAN ANTAKYA’YI DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ

DR.AKSOY: ÇALMADAN, ÇIRPMADAN ANTAKYA’YI DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ

Dr. Aksoy Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakya’da kurulan Prefabrik Çarşı Merkezi’nde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

CHP Antakya Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Aksoy, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Antakya ekonomisinin yeniden ayağa kalkması için hayata geçirilen Prefabrik Çarşı Merkezlerinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Dur durak bilmeden günün neredeyse 18 saatini ziyaret programlarına ayıran CHP Antakya Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Aksoy, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Primemall-3 Konteyner Çarşı’da hizmet veren esnafları ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.

YEREL EKONOMİNİN CAN DAMARI OLAN ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Gerçekleştirdiği ziyarette esnafın sorunlarını bildiklerini açıklayan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Esnaf olmanın büyük ve onurlu meslek olduğunu çocukluğumuzdan biliyoruz. Çünkü bende esnaf çocuğuyum. Çocukken ayakkabıcılık mesleği ile tanıştım. Ayrıca içerisinde bulunduğumuz durum itibariyle şuan esnafımızın yaralarının sarılması gerekiyor.

Esnaflarımıza yönelik yapılması gereken hizmetler ne ise onu gerçekleştireceğiz. Alınteri dökerek geçimini sağlayan ve istihdam yaratarak yerel ekonominin güçlenmesi için çaba harcayan esnaflarımıza her zaman yardımcı olacağız.

Bizler de Antakya’mıza yapılacak olan her hizmetin düzgün ve dürüst bir şekilde çalmadan, çırpmadan hakkını vererek yapılmasını sağlayacağız. İnşallah Antakya’yı hep beraber yeniden küllerinden doğuracağız. Esnafın derdini bilen bir kardeşiniz olarak 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteğinizi istiyorum.” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.