HİKMET ÇİNÇİN’DEN HBC’YE ANLAMLI ZİYARET

HİKMET ÇİNÇİN’DEN HBC’YE ANLAMLI ZİYARET

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Hikmet Çinçin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gücü vesilesiyle en büyük yıkımı yaşayan cemiyetlerden olan Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir ve üyelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Bayram olmasına rağmen verilen kayıplar nedeniyle adeta yas havasında geçen ziyarette cemiyet bünyesinden çok sayıda şehit verildiğini hatırlatan Çinçin, basının yalnız olmadığını hatırlatmak adına ziyaret gerçekleştirdiğini kaydetti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Çinçin, özgür, tarafsız ve basın ahlak kuralları çerçevesinde görevini yapan tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Deprem felaketi nedeniyle basının görevlerini zor şartlarda yaptığını hatırlatan Çinçin, basının yanında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybeden basın mensuplarına ve ailelerine Allah’tan rahmet dileyen Çinçin, tüm cemiyet üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tek tek tebrik etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.