BAŞKAN YAVUZ’UN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN YAVUZ’UN 15 TEMMUZ MESAJI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, hain Fetö terör örgütünün kalkıştığı 15 Temmuz 2016 darbe girişimine karşı Yüce milletimizin yazdığı 2. Kurtuluş destanının 7. Yıl dönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.
Başkan Yavuz mesajında; “15 Temmuz 2016 tarihinde, yüce Türk Milleti, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir ihanet ile karşı karşıya kalmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Makamını, Büyük Millet Meclisini, istihbarat teşkilatını, emniyet ve silahlı kuvvetlerini, Başbakanlık Makamını teslim almayı amaçlayan, bunun için devlet kurumlarını ve milleti bombalamaktan çekinmeyen bir yapı ile karşı karşıya kaldık.
İhanet çetesinin gerçekleştirmeye çalıştığı bu sinsi ve hain darbe girişimi, vatanın her köşesinde canını hiçe sayan vatan evlatlarımız tarafından birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilerek engellendi. Türkiye’yi, karanlık günlere götürmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kaldı.
Türk milleti o gece, şanlı tarihinden gelen birlik, beraberlik ve bağımsızlık ruhunun hala devam ettiğini bütün dünyaya canlı olarak bir kez daha gösterdi. Yüzlerce ülkeye adeta birlik ve beraberlik dersi verdi.
Her bakımdan bir dönüm noktası olan 15 Temmuz gecesi göstermiştir ki; hiçbir ihanet odağı, ayağa kalkan milli ruh ve demokrasi inancımız karşısında duramaz.
15 Temmuz gecesi aziz milletimiz sokaklara, meydanlara inerek, namlulara, tanklara, helikopterlere, uçaklara karşı sadece imanından aldığı güç ve çıplak elleriyle bir kez daha istiklali ve istikbali için destani bir mücadele vermiştir. İşte bugün o unutulmaz mücadelenin, demokrasi ve milli birlik günümüzün 7.Yıl dönümüdür.
15 Temmuz gecesi; 248 Şehidiyle, binlerce Gazisiyle, Genciyle, Kadınıyla, Siyasetçisiyle, Polisiyle, Askeriyle, Devletiyle ve Kahraman Halkıyla hainler karşısında destan yazanların gecesi oldu. Bu eşi ve benzeri olmayan kutlu gecede yaşananlar tarih boyunca nesilden nesile aktarılacak gerçek bir kahramanlık destanının adı oldu.
Ben inanıyorum ki en kısa sürede yıllar boyu hain amaçlarını gerçekleştirmek için devletin içine sızan bu hain teröristlerin hepsi temizlenecek, köklü ve güçlü Türkiye’miz 1071 ruhuyla; birlik ve beraberlik içinde daha dinamik, daha güçlü olmaya, 2053 ve 2071 yolunda daha emin adımlarla yürümeye devam edecektir.
Ulu Önderimizin işaret ettiği üzere, Türkiye Cumhuriyeti tüm egemenlik yetkisini kayıtsız ve şartsız olarak milletimizden almaktadır. Demokrasimize yönelen her türlü saldırı dün olduğu gibi bugün de en sert şekilde karşılık bulacaktır.
Bu düşüncelerle, 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetlerken, milletimizin şeref ve istiklali için cennete kanatlanan başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz.
Bu şanlı direniş sürecinde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.