BELEN’DE TEMİZLİK HAREKATI

BELEN’DE TEMİZLİK HAREKATI

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün talimatlarıyla ilçede yabani ot ve ağaç budama çalışmaları tü hızıyla devam ediyor.

İlçenin muhtelif alanlarında görüntü kirliliği yaratan yabani otların temizlenmesi, yolları kapayan ağaçların budanarak özellikle yayla yollarının açılması için ekipleri sahaya seferber eden Başkan Gül, vatandaşlardan aldığı istekleri hızla yerine getirerek takdir toplamaya devam ediyor. İlçede yabani ot harekatı başlatan ekiplere teşekkür eden Başkan Gül, Belen’in her geçen gün daha da güzelleşmesi için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

“TÜM ÇABAMIZ BELEN’İMİZ İÇİN”

REKLAM ALANI

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’in daha yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını ve amaçlarının Belenli vatandaşların gönlüne girmek olduğunu kaydetti. Başkan Gül çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Park bahçe amirliğine bağlı ekiplerimiz Derebahçe – Soğukoluk yolunda, yol kenarı ağaç budama ve temizlik çalışması yapmaktadır. Temizlik ekibimiz daha güzel bir Belen için, çalışmalarına aralıksız devam ediyor” dedi.

Çalışmalardan oldukça memnun olan vatandaşlar, başta Başkan Gül olmak üzere tüm ekiplere teşekkürlerini ilettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.