CUMHUR’UN ZAFERİ YEŞİLDAL’IN OMUZUNDA YÜKSELDİ

CUMHUR’UN ZAFERİ YEŞİLDAL’IN OMUZUNDA YÜKSELDİ

AK Parti Hatay’ın ak saçlı bilge Milletvekili Av. Adem Yeşildal, 31 Mart yerel seçimleri sürecinde ortaya koyduğu örnek çalışmalarla seçim zaferinin kazanılmasında başrolü oynayan isimlerden oldu.

Cumhur İttifakı’nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının yanı sıra Antakya Belediye Başkanlığı’nı da yeniden güçlü şekilde kazanmasında Hatay’ın 15 ilçesinde çalışma gösteren Milletvekili Yeşildal’ın çalışmaları önemli rol oynadı. 15 ilçede belediye başkan adaylarının daima yanında olan, seçimler konusundaki bilgeliği ile kritik süreçlerden geçen partisini zafere ulaştıran Yeşildal, tüm vatandaşların bir kez daha saygısını kazandı.

RAKİPLE DEĞİL KENDİSİ İLE YARIŞTI

14-28 Mayıs seçimlerinde elde edilen zaferin 9 ay ardından gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinin rotasını çizen Yeşildal, seçim sürecinde rakiple değil kendisi ile yarışan bir parti çizgisi ortaya koydu. 15 ilçedeki belediye başkanı ile 593 mahalleyi sokak sokak gezen Yeşildal, kazanılan 8 belediye başkanlığında da en fazla paya sahip isim olmayı başardı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖZEL TEBRİK

Ülkenin zirvesinde Devlet Bahçeli ile kurulan Cumhur İttifakı’nın Türkiye’deki en güçlü temsiliyetlerinden birinin oluşturulmasına da öncülük eden Milletvekili Yeşildal, İl Başkanlığı döneminde temelini attığı Hatay’daki Cumhur İttifakı birlikteliğinin meyvelerini 31 Mart seçimlerinde topladı. Türkiye’de oy kaybederken Hatay’da büyükşehir ve 7 ilçe belediyesini kazanan AK Parti teşkilatı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel olarak Milletvekili Adem Yeşildal’ı kutladı. Hatay’daki başarının Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 ay önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gerçekleşen başarıdaki büyük payından dolayı Yeşildal’ı kutlayarak bu birlikteliğin sonuna dek devam etmesi gerektiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı tam destek ile Cumhur İttifakı teşkilatlarının bayraktarlığı görevini sürdüren Yeşildal, Hatay’da kalıcı başarının da temellerini atmak için çalışmalarını sürdürüyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.