KIRIKHAN’DA BAŞKAN ÇELİK BAYRAMDA DA HİZMETLERİ AKSATMADI

KIRIKHAN’DA BAŞKAN ÇELİK BAYRAMDA DA HİZMETLERİ AKSATMADI

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, ilçenin çeşitli noktalarında hizmetlerini hızlandırarak bayramda da yoğun bir gün geçirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne özel talimatlar veren Başkan Çelik, ilçede 10 farklı mahallede yol onarımı ve asfalt yama çalışmaları başlattı.Başkan Çelik’in yönlendirmesiyle aynı gün içinde ilçe genelinde orta refüj yenileme, temizlik, çim biçme ve çevre temizliği gibi çalışmalar da gerçekleştirildi. Ayrıca, kurban kesim yerlerinde kesim sonrası temizlik çalışmaları tamamlandı.Zabıta Müdürlüğü ekipleri de Başkan Çelik’in talimatları doğrultusunda ilçe genelinde fırın, lokanta ve gıda satışı yapan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Hayvan pazarlarında düzenleme ve denetim çalışmaları da devam ediyor.

Bu süreçte vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Çelik, “Bugün ilçemizin birçok noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Amacımız, hemşerilerimizin huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak ve kalıcı çözümler için çalışmalarımızı sürdürmek” dedi.Başkan Çelik’in bu kararlı çalışmaları, ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.