HATAY EĞİTİME DESTEK PLATFORMU TOPLANDI

HATAY EĞİTİME DESTEK PLATFORMU TOPLANDI

Hatay eğitime destek platformu toplantısı Türkiye Diyanet Vakfı Hatay şubesi ev sahipliğinde yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, ilimizde eğitim seviyesini yükseltme, öğrencilerimize destek olma adına yapılması gereken çalışma ve faaliyetler değerlendirildi.

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Topçu, Milli ve manevi değerlerine bağlı imanlı ahlaklı bir nesil yetiştirmenin çok önemli olduğunu ve bu konunun bütün öğretim kurumlarıyla tüm din görevlileri ile beraber hayat boyu öğrenme bağlamında tüm yaşantımızda gençlerimize anlatılması örnek olunması gerektiğini vurguladı.

YARALARI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Diyanet Vakfı ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Hatay EDEP il Başkanı Doç. Dr. Mehmet Onur, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz, Öğretim Üyeleri, İlçe Müftüleri, Şube ve Okul Müdürleri ile STK Temsilcileri katıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında, “Büyük afet sonrası çok hızlı refleks alarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin ve hayırseverlerimizin katkılarıyla okullarımız yeniden inşa ve tadilatları yapılarak açılmıştır. Çocuklarımızın bu zor zamanda eğitim öğretimlerine devam edebilmesi hepimiz için çok önemlidir. Bu bağlamda depremin ilk günlerinde farklı illere giden pek çok öğrencimiz yeniden şehrimize dönerek eğitim öğretimine başlamıştır. Emeği geçen herkese milli eğitim camiamıza diyanet camiamıza ve siz değerli sivil toplum kuruluşlarımıza katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Yapacak daha çok işimiz var. Gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alarak yaraları sarmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Toplantı, görüş ve önerilerin alınmasının ardından Konya İl Müftü Prof. Dr. Ali Öge’nin duası ve toplu fotoğraf ile sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.