SP’Lİ ÖKSÜZ’DEN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

SP’Lİ ÖKSÜZ’DEN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Saadet Partisi Hatay Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Payas ilçesinde Engelliler Derneğini ziyaret etti.Engellilere hizmetin milli ve insani bir vazife olduğunu vurgulayan Öksüz, “Bu vazifeyi yapmak için insanların önce maneviyatçı olması lazım. Milli Görüş, maneviyatçıdır. Onun için bu hizmetleri, candan, şuurla, isteyerek, inanarak ve karşılığını Allah‘tan göreceğini bilerek yapıyor” dedi.Engellilere hizmetin bir lütuf değil vecibe olduğunu vurgulayan Öksüz, “Cenabı Hakk‘ın hepimize verdiği nimetlere şükretmek mecburiyetindeyiz. Şükür de lafla olmaz. Hizmetle olur. Vazifelerini yerine getirmekle olur. Bir insan özürlü bir kardeşine hizmette bulunuyorsa, ona lütufta bulunmuyor, borcunu ödüyor” dedi.

KARAKUŞ: BAŞKAN ÖKSÜZ’E TEŞEKKÜR EDERİM

Ziyaret ile ilgili bilgiler veren Payas Engelliler Derneği Başkanı Ersin Karakuş, “Ülkemizde her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanmakta olan Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ve arkadaşları derneğimizi ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.Parti yöneticileri daha sonra dernek başkanı Ersin Karakuş ve yönetimi ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.