ÖNTÜRK: BU YIL HEDEFİMİZ 800 KM YOL YAPMAK

ÖNTÜRK: BU YIL HEDEFİMİZ 800 KM YOL YAPMAK

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, hizmette Hatay’ın 15 ilçesini eşit tuttuklarını ve ilçe belediye başkanının hangi partiye mensup olduğunun önemli olmadığını vurgulayarak şunları söyledi: “Defne’de, Samandağ’da kanallar dışarıya akıyorsa diğer ilçelere götürdüğümüz hizmetin bir anlamı olmaz.”

Başkan Öntürk, bu yılki hedeflerinin 800 kilometre yol yapmak olduğunu belirtti. Bayramdan hemen sonra ekiplerin sahaya ineceğini ifade eden Öntürk, ilaçlama konusunu sıkı tuttuklarını ve sazlık, dere yatağı, bataklık gibi yerler başta olmak üzere her yerin ne pahasına olursa olsun ilaçlama ve larva gereğini yerine getireceklerini kaydetti.

En çok şikayetin yol ve su kanalı konularında alındığını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, içme suyu borularının döşenmesinde borunun olmasına rağmen işi yapacak adam olmadığının altını çizdi. Öntürk, bir ilçenin su sorununu çözerken diğer bir ilçede kanal sularının boşa aktığını belirterek, “Belediye başkanı partilimiz olsun olmasın 15 ilçeyi eşit tutacağız. Defne, Samandağ, Arsuz gibi yerlere de hizmet yapacağız ki oradaki ilçe başkanlarımız siyaset yapabilsinler” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.