MÜTHİŞ UYUM

Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını sürdüren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel seçim çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor

MÜTHİŞ UYUM

Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını sürdüren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel seçim çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Birçok ilçe ve mahalle de seçim ofis açılışında birlikte boy gösteren, çalışmalarını ortak yürüten Milletvekilleri bu kapsamda çeşitli ilçelerin meclis üyeleri adaylarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

İstişare toplantısına MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ile birlikte Defne, Samandağ, Yayladağı, Kırıkhan, Reyhanlı Kumlu, Antakya ve Altınözü İlçelerimizin Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Adayları da katıldı.

BİRLİKTE ÇALIŞIYORLAR

Birçok yerde vatandaşlarla birlikte bir araya gelen Kaşıkçı ve Özel, Müthiş bir uyum yakalayarak Cumhur İttifakı’nın eksiksiz ve tam olarak çalıştığını herkese gösterdiler. 31 Mart seçimlerine büyük bir özveri ile hazırlanan Milletvekilleri bu kapsamda hem adaylar, hem parti üyeleri hem de vatandaşlarla buluşarak Cumhur İttifakı’nı anlatmaya devam ediyorlar.

HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.