HATAYSPOR 3 PUANI UNUTTU

HATAYSPOR 3 PUANI UNUTTU

Süper Lig’in 2’nci haftasında Mersin’de Kasımpaşa’yı konuk eden bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor sahadan  1-1 beraberlikle ayrıldı.

21’inci dakikasında Joelson Fernandes’le öne geçen Bordo-Beyazlılar, 90+1’de Costa’nın golüne engel olamadı. Bordo-beyazlı temsilcimiz Hatayspor zorlu karşılaşmaya Erce, Kamil, Kilama, Burak, Cemali, Massanga, Lamine, Pedro, Funsho, Joelson, Strandberg 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk tehlikeli atağı Kasımpaşa’dan geldi. 12. dakikada sol kanatta topla buluşan Aytaç Kara, meşin yuvarlağı ceza sahası içerisindeki Da Costa’ya doğru ortaladı. Bu oyuncunun kafa vuruşunda, top az farkla auta gitti.

JOELSON İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ  

REKLAM ALANI

Hatayspor Joelson ile 21’de öne geçti. Bamgboye’nin pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Kamil Ahmet Çörekçi, meşin yuvarlağı penaltı noktasına çıkardı. Savunmaya çarpan topu önünde bulan Fernandes, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. 43. dakikada Kasımpaşa, rakip ceza sahasında etkili oldu. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Hajradinovic, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun plasesinde, Erce Kardeşler ayağıyla topu kornere çeldi. 44. dakikada Kasımpaşa’nın kullandığı kornerde arka direkte Fall’ın kafa vuruşunda, Erce Kardeşler topu çizgiden çıkardı. Kale önünde oluşan karambolün sonunda Hatayspor savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Hatayspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle bitti.

HATAYSPOR SON DAKİKADA YIKILDI

Karşılaşmanın 55. dakikasında Nuno da Costa’nın şutunda Erce Kardeşler şık bir kurtarışa imza attı.

72. dakikada sağdan cezaalanına sokulan Funsho Bamgboye’nin kestiği topa Jonathan Okoronkwo kale önünde yakın mesafeden dokunamayınca defans uzaklaştırdı. 88. dakikada sağdan cezaalanına sokulan Okoronkwo topu Bamgboye’ye aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Gianniotis son anda uzanarak kaleye giden topu çeldi, defans uzaklaştırdı. 90+1 dakikada kullanılan korner atışı sonrası ceza sahası içerisinde defansın havalandırdığı topu kaleci Erce tokatlayarak uzaklaştırdı. Dönen topu Nuno Da Costa sert bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-1 Mücadele bu golle 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Hatayspor bu sonuçla puanını 1’e çıkararak, 14’üncü sırada yer buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.