CUMHURUN AK SAÇLI NEFERİ ADEM YEŞİLDAL

CUMHURUN AK SAÇLI NEFERİ ADEM YEŞİLDAL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Antakya’da İbrahim Naci Yapar’ın seçim zaferi için kentte bulunan 95 mahallede dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Milletvekili Yeşildal, 95 mahallenin tamamında kurduğu sağlam dostluk ilişkileriyle her mahallede yoğun ilgi ve destekle karşılanıyor. Yeşildal, yaklaşan seçim öncesinde sandık kurulu başkanları ve görevlileri ile iftar programında bir araya geldi.

“SANDIK BİZİM, MEMLEKET BİZİM”
Milletvekili Yeşildal programda yaptığı konuşmada; “”Sandık Bizim, Memleket Bizim. Biz Birlikte Hatay’ız. Cumhur İttifakı Milletvekilimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız Antakya Belediye Başkan Adayımız İbrahim Naci YAPAR ve Teşkilatımız ile birlikte Sandık Kurulu Başkanlarımızla İftar soframızın güzelliğini ve bereketini paylaştık. İrademiz Hatay’ımızın inşası ve ihyasından yanadır” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Yeşildal, tüm vatandaşlardan Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar’a tam destek vermelerini isteyerek 31 Mart akşamı seçim zaferini kutlamak üzere tüm vatandaşları il koordinasyon binası önüne davet etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.