İŞ MAKİNESİNİ ÇOCUK KULLANIYOR!

İŞ MAKİNESİNİ ÇOCUK KULLANIYOR!

Yıkılan binaların ayrıştırma işlerini yapan bir firmanın iş makinesini küçük bir çocuğun kullandığı görüldü

Antakya Esentepe Mahallesi’nde, yıkılan binaların ayrıştırma işlerini yapan bir firmanın iş makinesini küçük bir çocuğun kullandığı görüldü. Çevreden geçenlerin dikkatini çekmesiyle kayıt almaya başlayan vatandaşlar, demir ayrıştırması yapan iş makinesinin yakınına yaklaştıklarında gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Aylardır işlerin yavaş ilerlediğini, Antakyalıların bir an önce memleketlerine dönmeyi bekledikleri şu günlerde böyle bir manzarayla karşılaşan vatandaşlar; “Şehrimiz depremlerle yerle bir oldu. Aylardır çektiğimiz sıkıntıları tüm Türkiye biliyor. Hafriyat kamyonlarının kural tanımaz halleri altyapıya da zarar vermiş durumdayken, küçücük bir çocuğun koskoca iş makinesini kullandığını görmek bizleri şok etti. Biz bunların eline mi kaldık. Hatay’a gösterdikleri özen ortada. İhaleyi alan firmaların bunu yaptığına inanamıyoruz. Her şeyden önce bu iş makinesini kullanan çocuğun güvenliği önemli. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Umarım yetkililer bu konuda gerekli adımları atarlar” dediler.Haber Merkezi


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.