Kaza kurbanı genç, 12 gün dayanabildi!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde otomobil ile çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü genç tedavi gördüğü hastanede 12. Günde yaşam mücadelesini kaybetti.,

Kaza kurbanı genç, 12 gün dayanabildi!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde otomobil ile çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü genç tedavi gördüğü hastanede 12. Günde yaşam mücadelesini kaybetti.Son günlerde İskenderun’un en fazla trafik kazasının yaşandığı, kavşaklardan biri olan Mustafa Kemal ile İsmet İnönü mahallelerini birbirine bağlayan kavşakta geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazası yine bir ocağa ateş düşürdü.Kavşakta özel otomobil ile çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Eren Gümüş, tedavi altına alındığı hastanede, 12 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

İsmet İnönü Mahallesi eski Antakya yolundan kavşağa giriş yapan motosikletli iki genç karşıya geçmeye çalıştıkları sırada şehir merkezi istikametine gelen özel bir otomobilin karıştığı kazada Eren Gümüş adlı genç ağır yaralanmıştı. Durumunun ağır olması nedeniyle Antakya Araştırma Hastanesine kaldırılan ve yoğun bakımda hayata tutunmak için çabalayan Eren Gümüş 12 gün sonra hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberini alan aile ve yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.