KARATAŞ’TAN SUSUZLUĞA İMECE ÇÖZÜM

KARATAŞ’TAN SUSUZLUĞA İMECE ÇÖZÜM

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçeye bağlı Arpalıuşağı Mahallesi’ndeki içme suyu sorununu imece yöntemle çözdü.

Başkan Karataş tarafından ilçeye gönderilen 600 metrelik içme suyu boruları mahalle halkı tarafından döşendi. Vatandaşlar tarafından bulunan geçici kaynağa ulaştırılan borular ile mahallenin içme suyunun kalıcı olarak çözümlenmesine kadar bu yöntemle geçici bir çözüm bulundu.

VATANDAŞLARDAN KARA MEHMET’E TEŞEKKÜR

Arpalıuşağı Mahallesi sakinleri susuzluk sorununun çözümüne yaptığı katkılardan dolayı Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar yayınladıkları teşekkür mesajında; “Yardımlaşmak çok önemli hem kurumlar arasında hem de kendi aramızda. Bugün Hassa Belediye Başkanlığı Başkanı -Mehmet Karataş’ın mahallemize kuyu vuruluncaya dek idare etmemiz için; bizim bulduğumuz bir su kaynağı ile beraber sulama suyunu birleştirerek depomuza getirmemiz için tahsis ettiği 600 metre 90’lık boruyu bugün arkadaşlarımızla beraber depomuza döşemenin mutluluğunu yaşadık. Hizmetin reklamı olmaz lakin; çok zorlu ve engebeli bir arazide çalıştık” ifadelerini kullandılar. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.