İSKENDERUN’DA OKÇULUK TURNUVASI

İSKENDERUN’DA OKÇULUK TURNUVASI

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde yer alan geleneksel okçuluk sporcuları 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ‘Zafer Turnuvası’ gerçekleştirdi.

Antrenör Ahmet Şamil Pilavcıoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren okçuluk sporcuları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen okçuluk turnuvasında güzel bir mücadele ortaya koydu. Turnuvaya birçok sporcunun katıldığını belirten Antrenör Ahmet Şamil Piavcıoğlu velilerin de büyük destek sağladıkları için teşekkür ederek “Turnuva bu yılki organizasyonunun yapıldığı yerde son yarışması olarak gerçekleştirildi. Mevcut alanın başka bir amaç için kullanılacak olması nedeniyle üzüntü duyuyoruz” dedi.

ANTRENÖR SPORCULARI BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLADI

REKLAM ALANI

Yeni bir yarışma alanı tahsis edilmesini beklediklerini aktaran Antrenör Pilavcıoğlu, sporcuların kendilerini giderek daha fazla geliştirdiğini ve gelecekte milli takımda yer alarak uluslararası yarışmalarda başarı göstermelerini temenni ettiklerini söyledi. Turnuvanın sonunda sporcuların performansları ve gelişimlerine değinen Antrenör Pilavcıoğlu “Milli takıma hazırlanan sporcularımız var. Okçulukta başarılı sonuçlar elde etmek, öncelikle iyi antrenmanla mümkün. Başarı yeteneğin ötesinde, sıkı çalışma ve disiplinle gelir. Yeteneğin payı en fazla %10-%20’dir; geri kalan kısmı sıkı çalışmanın sonucudur. Sporcularımızın performansını yakından takip ediyoruz. Bu yıl İskenderun’da okçuluğa ilgi var. Küçük yaş grubundaki sporcularla birlikte sayımız 150’yi buldu. Bu sayı gelecekte daha da artmasını bekliyoruz. Milli takım hedefi doğrultusunda sporculara gerekli destek ve eğitimler veriliyor. Okçuluğun yaygınlaşması ve genç sporcuların uluslararası başarılar elde etmesi temenni ediliyoruz. Yaklaşık 150-200 sporcumuz 3 ayrı gruba bölünmüş durumda ancak yeni koşullarda tüm sporcuları tek bir gruba sıkıştırmak zorunda kalacağız” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.